logo blanco atxim

ATXIM és aquell instant creat a partir d’una inspiració brusca d’idees, seguida d’una expiració sorollosa convertida en projecte. Dissenyem i treballem amb una tècnica MIXTA, tant a nivell digital com artesanal.

El confinament com a transformació de valors socials

El confinament com a transformació de valors socials

Vet aquí la història d’un drac anomenat Covid, aquesta bèstia maligna va fer que tots els nens i nenes es quedessin tancats molts dies a les seves cases esperant un dia per poder sortir, ja que li tenien molta por.

Els pares per fer-los veure que no era tant dolent i que no feia tanta por com semblava, sortien de casa per anar a treballar. Es posaven un escut màgic que funcionava molt i molt bé, era una màscara de camuflatge, de tal manera que aquella bèstia no els podia veure per atacar-los.

Van passar quasi dos mesos fins que aquells infants van dir prou, ja no podien estar més temps tancats a casa sota quatre parets. Necessitaven transformar aquella energia inesgotable tot jugant a l’aire lliure. Així doncs van decidir sortir de casa sense por, agafats de la mà del seu estimat pare o mare perquè els protegissin en cas de veure el drac.

El més curiós va ser que van veure un món tant canviat, una societat amb una actitud tant diferent que ja no van pensar mai més amb el maleït monstre. Simplement es preguntaven a cau d’orella si els valors que havien vist de la societat d’abans no era realment el que feia por?

Vet aquí un gos, vet aquí un gat que aquest conte ja s’ha acabat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.