logo blanco atxim

ATXIM és aquell instant creat a partir d’una inspiració brusca d’idees, seguida d’una expiració sorollosa convertida en projecte. Dissenyem i treballem amb una tècnica MIXTA, tant a nivell digital com artesanal.

No es pas cera tot el que crema

No es pas cera tot el que crema

Vet aquí la història d’una nena que va trobar una caixa de bombons al bell mig de la plaça Reial. Ràpid va pensar que aquell era el seu dia de sort. D’altra banda es preguntava com podia ser que ningú s’hagués endut aquella caixa tant bonica cap a casa?

Se la mirava i remirava per fora i la trobava preciosa, una caixa molt elegant amb uns acabats d’impremta luxosos. Va pensar que tenia a les seves mans la millor caixa de bombons que podia haver vist mai i va decidir que l’obriria un cop arribés a casa.

Quan ja estava a punt de cruspir-se el millor bombó, just va arribar el pare i li va explicar que el que havia trobat no era una caixa de bombons, sinó una caixa de borbons de l’any 75, un producte ja passat. Li va explicar que la marca borbons recaptava diners gratis, sense treballar. Com vols dir pare? Doncs imagina’t que el nostre veí a final de mes ens hagués de donar uns diners perquè nosaltres hem estat tot el dia a casa sense fer res. Veritat que sembla impossible reina meva? Doncs és així.

El pare va seguir explicant que aquesta empresa feia uns dolços visualment molt bonics, semblants als bombons, però que si se’ls menjava notaria un gust fort a ranci, a caducat i que li provocaria un mal de panxa increïble durant molts i molts dies. Aleshores aquella nena petitona va entendre el motiu perquè aquella caixa que es trobava al bell mig de la plaça Reial, a l’abast de tothom, ningú la volia. Va saber que la gent d’aquella plaça volia bombons i no borbons.

Vet aquí un gos, vet aquí un gat que aquest conte ja s’ha acabat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.