logo blanco atxim

ATXIM és aquell instant creat a partir d’una inspiració brusca d’idees, seguida d’una expiració sorollosa convertida en projecte. Dissenyem i treballem amb una tècnica MIXTA, tant a nivell digital com artesanal.

m

MARCA

Un naming i un branding ben treballat ha de definir els valors i la missió del teu negoci. Invertir amb marca sempre t’aportarà beneficis i et posicionaràs millor respecte la teva competència. Dissenyem identitats corporatives amb criteris tècnics i estratègics que conectin amb el teu públic objectiu.

m

PACKAGING

El packaging és la carta de presentació d’un producte. Busquem solucions de disseny originals, impactants, funcionals i atractives per tal de captar l’atenció dels teus clients a que comprin. A més a més, la creació d’un bon packaging ajuda a diferenciar-te de la competència.

m

EDITORIAL

Disseny editorial a través de les diferents tècniques d’impressió, materials i formats. Creativitat, experimentació i imaginació en el disseny de productes editorials. Etiquetes per a productes gourmet i delicatessen, etiquetes per a vi i licors, anuncis, catàlegs, revistes, llibres, etc.